TillsammansPa_SwedenRock.png
 
 
 

Det ska väl inte behöva vara så svårt att njuta av lite rock tillsammans. Vi älskar rock och tycker det ska vara en mänsklig rättighet att kunna njuta av ett gött häng till några heta riff. Därför står vi sedan 2018 som stolt huvudpartner till Sveriges största rockfestival.

 

Om Sweden Rock

Sweden Rock är en rockfestival utanför Sölvesborg i Blekinge som startades år 1992. Idag samlar den hårdrocksfans från över 50 länder som kommer för att se några av världens största artister. Hittills har bland andra Deep Purple, Guns’n’Roses och Iron Maiden spelat på här och mer än en gång gjort Sweden Rock till Sveriges största musikfestival.

SwedenRock_Falcon_Publik.jpg
 

Vinn Falcons festivalband

Vill du bjuda polaren på den bästa Sweden Rock-upplevelsen någonsin? Vad bussigt av dig. Och inte tänker vi vara sämre – vi bjuder på chansen att vinna varsitt specialdesignat festivalband med extra allt.

Förutom entré till festivalen så bjuder vi på Falcon Alkoholfri och lite käk, en tur backstage och tillgång till VIP-området. Du behöver inte ens packa – vi skickar med en Falcon collegetröja och t-shirt till dig och polaren och vi fyller en Falcon-väska med allt ni behöver för sommaren: och Falcons exklusiva Eau de Grill-parfym, en ishink, hamburgerpress och en minigrill för att grilla tillsammans.

 

Tävla

För tävla om festivalbanden så skriver du en motivering om vem du vill ta med och hänga med på Sweden Rock med och varför. Bäst motivering vinner de 2 festivalbanden!  Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. Ta gärna del av vår Integritetspolicy för information om hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med tävlingen.

Fyll i formuläret här nedan så skickar vi en röksignal senast 10 maj om du vunnit!