Äntligen ett glühwein man kan stava till. Så här gör du GÖLWEIN av nya Falcon Vinterbrygd – ett öl bryggt för vinterns goda smaker, utan bäst-före datum den 24:e!


Recept för ca 4 personer

Lagen:
2 dl vatten
1 Kanelstång
4 st nejlikor
4 msk honung
Några droppar av färsk citron
2 klyftor vinteräpple (utan kärnhus)

Ölet:
2 flaskor Falcon Vinterbrygd 0,5%

Dekoration:
Socker 
Kanel
Apelsin


  1. Blanda och koka upp lagen i en kastrull. Låt den sedan dra en halvtimma eller längre. Lagen kan göras i förväg.

  2. Blanda ihop kanel och socker och förbered dina glas med en apelsinkant som doppas i blandningen.

  3. Värm upp lagen igen och häll i Falcon Vinterbrygd 0,5%. När ditt gölwein är ångande hett, häll upp det i glasen och njut.